Neden Google Adwords Sertifikalı İş Ortağı bir şirket ile çalışmalısınız ?

Neden Google Adwords Sertifikalı İş Ortağı bir şirket ile çalışmalısınız ?

Bu logoyu hakketmek için Şirketler Google un özel bir programına kayıt olup bazı özel şartlarına yerine getirmek zorundadırlar. Ve bünyelerinde Google Adwords Programı eğitimini alıp en az iki değişik konuda sınavı başarmış Google Adwords Kalifiye Eleman bulundurmak zorundadırlar. Hizmet almak için aracı şirket seçimi yaparken bu kriteri göz önünde bulundurmanız çok önemlidir.

Sizde bir Google Adwords Sertifikalı İş Ortağı şirket'ten hizmet alırsanız, reklam harcamanızın dışında bir komisyon ödemek sureti ile aşağıdaki faydaları elde edersiniz;

Reklam kampanyanızı oluştururken bu konuda eğitimli kalifiye bir danışman ile bilgi alışverişi yapma imkanınız olur, danışmanımız sizin işinizi ve web sitenizi analiz ederek en uygun kampanya parametrelerini tespit eder sizin için bir hesap açar ve kampanyanızı yayına açar ve bu süreci sizin kendi başınıza yapabileceğinizden daha kısa sürede ve hatasız tamamlar.

Kampanyanız şirketimiz müşteri merkezinde devamlı olarak takip edilir, devam ettiği sürece alınan sonuçlar analiz edilir geliştirilerek optimize edilir. Böylelikle en uygun maliyetle en iyi sonuçlara ulaşmanız sağlanır.

Şirketimiz sizin için Google Adwords hesabı açıp her türlü panel yönetim işlemlerini (Kayıt Kampanya yönetim, Ödeme) yürütür sizi bu detaylı paneli ilk defa kullandığınız için oluşabilecek sıkıntılı sonuçlardan kurtarır. Zamandan ve paradan tasarruf etmenizi sağlar. Siz Web sitemiz üzerinden sunulan Online API panelimiz vasıtası ile Kampanyanızın ve hesabınızın durumunu her an takip edebilirsiniz.

Şirketimize ödemelerinizi banka havalesi ile yapar ödediğiniz bütün bedeller için Fatura alabilirsiniz. Aldığınız bu faturayı direk olarak şirketinizin yasal hesaplarına masraf kaydedebilirsiniz. Bu özelliğimiz bile şirketinize %30 civarında bir vergi avantajı sağlar.

Maalesef Google Adwords İrlanda şirketi tarafından Elektronik ortamda kesilen faturalar Katma Değer Vergisi içermediği için direk olarak masraf kayıt edilemezler.





Ayrıntılı Bilgi için Lütfen Ziyaret Edin;

www.sponsorbaglantimerkezi.com

Sorularınız İçin ; 
reklam@okyanusmedya.com.tr


0 212 210 43 43

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder