Sanatsal ve Kültürel Etkinlikler Ajandası



Kültürel Ajanda

Yeni web sitemiz hakkında bilgi vermek istiyorum. biraz değişik bir içerik portalı oluşturmaya çalıştık. Özünde güncel sanatsal ve kültürel etkinlik faaliyetleri hakkında bilgi içeren bir web sitesi ama bir çok benzerlerinden ayrılsın diye, bu iş için tasarlanmış profesyonel bir ajanda yazılımı kullanarak bilgiyi fonksiyonel ve etkileşimli hale getirmek istedik. 

Sitemizi online bir ajanda mantığı ile kullanabilirsiniz. dilerseniz bookmark ınıza ekleyip merak ettiğiniz anda girip merak ettiğiniz günlerde nerede, ne zaman hangi festival, konser, sergi, gösteri, imza günü, konferans var, biletleri ne kadar nedere satılıyor, organizasyonu kim düzenliyor mekanın haritadaki yeri nasıl bakabilirsiniz. 

Tabii bunlar klasik fonksiyonları ama isterseniz bu ajandayı dilediğiniz gibi filtre ederek kendi MS Outlook Calendar veya Google Calendar uygulamanıza aktararak ordan da takip edebilirsiniz. kendi Calendar uygulamanızı kullanırken rahatlıkla Kültürel Ajanda'nızdan veri aktarabilirsiniz.

Ayrıca bu tip kültürel etkinlikler düzenleyen bir profeyonel iseniz kendi etkinliğinizi de bu ajandaya ekleyerek geniş bir kitleye yayınlayabilirsiniz. Etkinlik eklemek bir form doldurmak kadar kolay tabii etkinlik eklemek bazı kurallara ve moderatör onayına bağlı, profesyonel organizasyon firmaları için .csv veya .cal dosyası ile toplu veri aktarımıda mümkün. 

Eğer istediğimiz kadar etkileşim sağlayabilirsek yakında bu siteye girmeden etkinlik planlaması yapaz hale gelebilirsiniz. 

Sitemize bir göz atmak isterseniz :  www.kulturelajanda.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder